Võrkpalliklubi kiskus võidu Selveri näppude vahelt

Merly Raudla
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Rakvere Võrkpalliklubi tuli raskest seisust välja ja võttis Selveri vastu võidu.
Rakvere Võrkpalliklubi tuli raskest seisust välja ja võttis Selveri vastu võidu. Foto: Marianne Loorents / Virumaa Teataja

Eesti meeste karikavõistluste kõige oodatumas veerandfinaalkohtumises tõi Rakvere Võrkpalliklubi lõvikoopast 3:2 (geimid 25:23, 25:23, 25:27, 22:25 ja 17:15) võidu valitseva Eesti meistri Selver Tallinna üle.

Rakverlastest kogus suurima punktisaagi Kevin Saar, kes teenis 24 punkti ning kostitas vastaseid kolme serviässaga. Tanel Uusküla lisas võiduarvele 17 punkti. Selveri resultatiivseimaks osutus 37 punktiga Lincoln Williams. Kuigi meeskondade põhituumikud on jäänud samaks, on just nende kahe klubi vahel toimunud kahe hooaja vahel üks koduliiga märkimisväärseim mängijaliikumine. Nimelt kannab rahvusmeeskonna nurgaründaja Rauno Tamme sellest hooajast Selver Tallinna mänguvormi. Karikavõistluste poolfinalist selgub kahe mängu kokkuvõttes. Kui mõlemad võistkonnad võidavad ühe kohtumise, määrab edasipääseja punktide arv. Võrdsuse korral mängitakse edasipääseja selgitamiseks kuldne geim. Tulise karikavõistluste duelli teine kohtumine toimub Rakvere spordihallis 10. novembril. Poolfinaalis läheb paari võitja vastamisi Bigbank Tartuga, kes alistas kaheksa parema seas Neemeco SK.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles