Pühapäevast muutub rongide sõiduplaan

Virumaa Teataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Sille Annuk / Tartu Postimees

Talveajale ülemineku tõttu muutuvad pühapäevast, 30. oktoobrist mõnevõrra Tallinn-Aegviidu, Tallinn-Narva ja Tallinn-Pääsküla liini reiside väljumisajad. 

Talveajale ülemineku tõttu muutuvad Moskva rongi sõiduajad, mis omakorda toob muudatusi Elroni Idasuuna reiside sõiduplaanidesse Tallinn-Narva ja Tallinn-Aegviidu liinil.

Olulisim muudatus sõiduplaanis puudutab õhtuse Narva-Tallinn reisi 227 väljumisaega: rong väljub senisest üle poolt tunni hiljem, startides Narvast 19:48 (seni 19:11). Tallinn-Aegviidu liini nelja reisi sõiduplaanis on kuni 20-minutilisi muudatusi. Narva-Tallinn liini reiside 220 ja 224 väljumisaegades on mõneminutilisi muudatusi.

Tallinn-Tartu liinil kehtib edasi senine sõiduplaan.

Seoses muudatustega teiste reiside graafikutes on 30. oktoobrist muudatusi ka Tallinn-Pääsküla liini sõiduplaanides.   

Täienevat infot sõiduplaanide kohta saab Elroni kodulehelt või tasuta rongiinfo telefonilt 6160245. Ronge asendavate busside peatused on märgistatud Elroni värvides tahvlitega.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles