Jäätmekeskus võtab rakverlastelt puulehti tasuta vastu

Katrin Uuspõld
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Puulehed.
Puulehed. Foto: Tairo Lutter

Kümne päeva jooksul – alates tänasest kuni järgmise laupäevani ehk 27. oktoobrist 5. novembrini – võtab Lääne-Virumaa Jäätmekeskus lahtioleku aegadel tasuta vastu Rakvere linna elanike toodud puulehti.

Nimelt on Rakvere linnavalitsus otsustanud, et kui varasematel aastatel on kodanikele pakutud võimalust ühel või kahel nädalavahetusel lehti tasuta ära anda, siis nüüd on see aeg pikem.

“Meedias on viimasel ajal levinud artiklid, mille sõnum on see, et lehti ei peaks üldse riisuma, ning võib tekkida küsimus, miks Rakvere linn käsib lehed kokku korjata ja ära viia. Meie eesmärk ei ole linna lehtedest puhtaks teha, vaid koguda kokku lehed tänavalt-kõnniteedelt, sest märjad lehed muudavad teed libedaks,” rääkis Rakvere keskkonnaspetsialist Riin Sikka. Seepärast korraldab linnavalitsus ka kodanikele võimaluse lehti ära anda ja tasub jäätmekeskusele selle eest linnavalitsuse eelarvest.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles