Ugala teatri ebaõnn oli Rakveres tehnika tujukates kätes

Virumaa Teataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Aqva Spa.
Aqva Spa. Foto: MEELIS MEILBAUM/VIRUMAA TEATAJA

Ugala teatri komöödia “Teie ebaõnn on teie endi kätes”, mis pidi toimuma esmaspäeval Rakveres Aqva Spas, lõppes enne, kui jõudis alata. Etendus tuli tehnilistel põhjustel ära jätta.

Ugala teatri turundus- ja avalike suhete juht Mari Nurk ütles, et alt vedas arvuti, mida etenduseks kasutatakse. “Paraku juhtuvad sellised asjad reeglina ootamatult ning vaatamata meie tehnilise meeskonna püüdlustele leida kiiresti lahendus, võtsime raske südamega vastu otsuse, et etendust ei saa toimuda. Rakvere Aqva Spa toetas meie ettevalmistusi igati ning oli heaks partneriks,” selgitas ta.

Üks teatrikülastajatest, kes pidi etenduse ärajäämise pärast pettuma, oli Lääne-Viru maavalitsuse avalike suhete spetsialist Kristel Kitsing. “Minu seni kõige lühem etendus – 28 minutit ja tükk ei jõudnud alatagi. Mingite failide teema oli,” kommenteeris ta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles