Rannar Vassiljev ei kandideeri Euroopa Komisjoni Eesti esinduse juhiks

Virumaa Teataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Rannar Vassiljev.
Rannar Vassiljev. Foto: Marianne Loorents

Sotsiaaldemokraatlikusse parteisse kuuluv endine Rakvere linnapea Rannar Vassiljev ei kandideerinud Euroopa Komisjoni Eesti esinduse juhiks, kellena seni töötas tema koolivend Rakvere gümnaasiumist Hannes Rumm.

Keskerakonna liige Peeter Ernits kahtlustas mõne aja eest, et Kersti Kaljulaidi presidendiks valimise käigus lepiti kokku ka selles, et Vassiljevist saab Euroopa Komisjoni Eesti esinduse juht. Põhjuseks pidas ta tõika, et see koht kuulub sotsidele, nagu Euroopa kontrollikoja liikme koht IRLile.

Rakvere linnavolikogusse kuuluv Vassiljev ütles, et temal on keeruline neid unenägusid kommenteerida ja ta ei oska öelda, kust need mõtted tulevad. Vassiljev lisas, et lähiaeg toob tema tuleviku suhtes uudislisa, kuid seda ei saa veel avalikustada. “Praegu on mõned pakkumised, kuid ma pole veel otsustanud ja need on lahtised,” lausus ta, lubades lähiajal neist rääkida ning märkis, et see ületab ka uudisekünnist.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles