Rakvere koolivõrku korrastatakse nii või naa

Kristel Kaljuvee
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ühe variandina nähakse, et Rakvere gümnaasiumi ajalooline hoone hakkab mahutama ainult gümnasiste.
Ühe variandina nähakse, et Rakvere gümnaasiumi ajalooline hoone hakkab mahutama ainult gümnasiste. Foto: Marianne Loorents

Riigigümnaasiumi loomise küsimusele pole veel vastust. Rakvere linnapea Mihkel Juhkami sõnul on selge üks: linna koolivõrku ootab ees korrastamine ja otsus, mis suunas liikuda, peaks tehtama selle aasta sees.

Rakvere linnapea Mihkel Juhkami sõnul on ta praeguseks jõudnud kohtuda pea kõikide huvigruppidega, keda Rakverre riigigümnaasiumi rajamine puudutab – jäänud on vaid reaalgümnaasiumi vilistlaskogu. “Novembri keskpaigas teeme tulemustest suure kokkuvõtte ja edastame selle volikogule,” ütles linnapea.

Kui Rakvere reaalgümnaasiumi puhul on valik, kas kool toimib edaspidigi keskkoolina või muutub põhikooliks, siis Rakvere gümnaasiumil seisavad Juhkami sõnutsi kindlasti ees organisatsioonilised muutused.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles