Juhtkiri: luuavars on vinnastatud

Virumaa Teataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Möödunud jalgpallihooaeg rõõmustas kõiki jalgpallisõpru. Tasapisi madalamatest liigadest ülespoole rühkinud kohalikest jalgpalluritest koosnev Rakvere jalgpalliklubi jõudis üle 54 aasta taas kõrgliigasse. Hulk tööd oli tehtud ja palju vaeva nähtud. Sel hooajal said Rakvere amatööridest vutimehed jalgpallimurul proffide vastu higi valada küll ja veel. Kogemusi kui palju.

Aga kaotusekibedus mõjub vaimule halvasti. 34 vooru peale on kreisilinna tiim kogunud kolm viigipunkti. Nii mõnigi kord on võit juba peaaegu käeulatuses olnud ning mitmel korral on viik lõpuminutitel käest lipsanud.

Viimased mängud meistrikulda jahtiva Nõmme Kalju vastu tõestavad, et ka liigatabeli ankrumees võib üllatada. Alles 90. mänguminutil vormistas Kalju viigi võiduks. Eelmises kohtumises suutis Kalju väravaarve avada tänu penaltitele. Viimastes voorudes on saanud peaaegu reegliks, et vastane veel lõpuminutitel oma skoori kasvatab ja Tarva (kaugele) tagaajaja rolli jätab. Ebaõnn.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles