Sotsiaaldemokraadid teevad töövisiidi Lääne-Virumaale  

Eva Klaas
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kultuuriminister Indrek Saar.
Kultuuriminister Indrek Saar. Foto: Eero Vabamägi / Postimees

Riigikogu Sotsiaaldemokraatliku Erakonna fraktsiooni liikmed on täna ja homme visiidil Lääne-Virumaal, kus tutvutakse kohaliku sotsiaal-, haridus- ja ettevõtlusvaldkonnaga.

"Kohtumistel omavalitsuste esindajatega on päevakorras kindlasti haldusreform. Soovime teada saada, kuidas on haldusreformi ettevalmistused läinud. Samuti mida ootavad omavalitsused riigikogult ja valitsuselt haldusreformi edasisest käigust ehk kuidas parandada kohalike omavalitsuste tulubaasi ja teha inimeste elu ladusamaks ka väljaspool suuri keskusi," ütles Riigikogu sotsiaaldemokraatide fraktsiooni esimees Andres Anvelt.

Saadikud kohtuvad ka kohalike ettevõtjate ja põllumeestega ning haridus- ja sotsiaalvaldkonna töötajatega. Visiidi käigus tutvutakse ka vastavatud Rakvere Teatri kinomajaga.

Visiidil osalevad ka tervise- ja tööminister Jevgeni Ossinovski ning kultuuriminister Indrek Saar. Visiidil teevad kaasa SDE saadikud Andres Anvelt, Toomas Jürgenstein, Kalev Kotkas, Jaanus Marrandi ja Tanel Talve.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles