President Kaljulaidi esimene sisevisiit tõi ta Lääne-Virumaale

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
President Kersti Kaljulaid külastas Aqva spordikeskuses ka võitluskunstide saali, kus talle kingiti samuraimõõk. Karatega tegelenud presidendi enda lapsed tegelevad samuti judoga.
President Kersti Kaljulaid külastas Aqva spordikeskuses ka võitluskunstide saali, kus talle kingiti samuraimõõk. Karatega tegelenud presidendi enda lapsed tegelevad samuti judoga. Foto: Meelis Meilbaum

President Kersti Kaljulaid alustas pärast esimesi välisvisiite Soome, Lätti ja Leetu Eesti külastamist Lääne-Virumaalt, alustades meie maakonnaga tutvumist Vihulast ja Palmsest.

Kersti Kaljulaid rääkis, et kohtumistel nägi ta eripalgelist Virumaad ja oli inimestega mitmesugustes asjades kord ühel, kord eri meelel. “On olnud tore võimalus rääkida Eesti inimestega,” ütles president.

Esimeseks peatuspaigaks oli Vihula mõis, kuhu kogunes poolsada inimest, et saada osa esimestest kõrgematest sotsiaalkaitse kursustest. Lisaks ekspertide, ettevõtjate ja poliitikute sõnavõttudele pidas kõne ka president.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles