Tamsalus mängitakse Vana Baskini Teatri suvetükki

Virumaa Teataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Vihula mõisas mängivad Egon Nuter ja Anne Veesaar.
Vihula mõisas mängivad Egon Nuter ja Anne Veesaar. Foto: Internet

Vana Baskini Teater annab Tamsalu kultuurimajas külalisetenduse “See on minu pidu ja teen, mis tahan (suren või ära)” laupäeval, 10. detsembril algusega kell 19. Tegemist on teatri tänavuse suvetükiga, mille on lavastanud Ivo Eensalu.

Austraalia näitleja ja kirjaniku Elizabeth Colemani must ­komöödia esietendus 1993. aastal Melbourne’i komöödiafestivalil.

Autor käsitleb tänapäeval vägagi levinud pealiskaudseid egotsentrilisi peresuhteid teravmeelsel ja ootamatul viisil. Tegu on perekonnaga, mille kolm täiskasvanud last juba aastaid tagasi pesast välja lennanud ja iseseisva elu peal, kohtudes vanematega ja ka omavahel suhteliselt harva. Ühel õhtul on nad aga koos – kogu pere. Kokkusaamise põhjus on see, et isa tahab neile midagi väga olulist teatada – nimelt seda, et tal on elada jäänud täpselt 111 minutit. Arsti lubatud kolm kuud saab sel õhtul minuti pealt täis!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles