Töötukassa koolitab tööandjaid

Virumaa Teataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Töötukassa korraldab oktoobris ja novembris kuues maakonnas üle Eesti koolituse kõigile piirkonna tööandjatele, kes soovivad täiendada oma teadmisi erivajaduste kohta ja vähenenud töövõimega inimeste toetamisest töökohal. Koolitused toimuvad ka Lääne-Virumaa tööandjatele ning programm on koostatud vastavalt piirkonna eripärale ja vajadustele.

“Ajal, mil töökätest on suur puudus, on erivajadustega inimese värbamine ja tema töötamise toetamine igati kasulik nii tööandjale, inimesele endale kui ühiskonnale tervikuna,” ütles koolituse korraldaja, töötukassa tööandjate teenuste peaspetsialist Külliki Bode. “Paljud tööandjad on juba praegu palganud vähenenud töövõimega inimesi. Pakutav koolitus valmistab tööandjat paremini ette erivajadustega inimeste värbamiseks ja vähendab kolleegide hirme, mis on meie kogemuse kohaselt sageli tingitud teadmatusest.”

Koolituspäeval räägitakse, kes on erivajadusega inimene, milline on erivajadusi arvestav töökeskkond ja millist abi saab tööandja töötukassast.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles