Võrkpalliklubi jätkab võidulainel

Merly Raudla
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Rakvere tiim sai nädalavahetusel lätlaste üle kaks magusat võitu.
Rakvere tiim sai nädalavahetusel lätlaste üle kaks magusat võitu. Foto: Meelis Meilbaum

Rakvere Võrkpalliklubi alistas nädalavahetusel kodusaalis 3:0 ASK/Kuldīga meeskonna ning 3:2 Biolars/Jelgava tiimi.

Laupäeval tegid rakverlased lätlastega sotid selgeks kolme geimiga (25:17, 25:16 ja 29:27). Pühapäeval osutus mullune ühisliiga hõbedatiim Biolars/Jelgava aga hoopis kõvemaks pähkliks ning lahing venis viiegeimiseks (21:25, 25:12, 26:24, 24:26 ja 15:7).

“Maksimumi saime kätte – kaks võitu. Laupäeval ei olnud Kuldīga meeskonnal kõiki kaasas. Haigused olid võtnud meeskonna ridasid hõredamaks. Jelgava vastu oli meil võimalik ka parema tulemusega mäng ära lõpetada. Kokkuvõttes läks viiegeimiliseks. Viienda geimi mängisime suhteliselt hästi – see on positiivne,” lausus Rakvere Võrkpalliklubi peatreener Urmas Tali. “Veel ei ole üksteisest arusaamine ja klapp sidemängijaga kõige parem. Oleme veel vähe koos treeninud. Läheb aega. Kõik on veel algfaasis. Kuidas keegi mängule peale läheb. Hooaeg on pikk ees. Täna nii, homme naa. Nii need asjad käivad,” kõneles Tali.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles