Tamsalu fitnessitar tõi meistrivõistlustelt kulla

Merly Raudla
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Meistrivõistlustel nihkus ajakava poolteist tundi ettepoole ning Õnnela Raudsepp (vasakul) tunnistas, et läks lavale pooliku meigi ja korralikult kleepimata kunstripsmetega.
Meistrivõistlustel nihkus ajakava poolteist tundi ettepoole ning Õnnela Raudsepp (vasakul) tunnistas, et läks lavale pooliku meigi ja korralikult kleepimata kunstripsmetega. Foto: TONI LÄÄNSALU/POSTIMEES

Laupäeval toimusid Salme kultuurikeskuses Eesti meistrivõistlused kulturismis ja fitnessis, kus Tamsalust pärit Õnnela Raudsepp (TÜ ASK) võttis bikiinifitnessi masters-klassis kulla.

Umbes viis aastat jõusaalispordiga tegelenud 43aastane Raudsepp jõudis kirkaima medalini esimest korda. “Sel korral läks kõik hästi kergelt ja hästi mõnus oli,” lausus äsjane Eesti meister.

Raudsepp tunnistas, et ta on praegu elu parimas vormis ning tundis end laval väga hästi. Ilmselt märkasid seda ka kohtunikud.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles