Linn võtab tööle oma koristajad

Virumaa Teataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Rakvere linnavolikogu istungil otsustati võtta linna palgale kaks koristajat. Ettekande pidanud linnapea Mihkel Juhkami sõnul katsetasid nad uues majas mõlemat süsteemi: nii sisseostetud puhastusteenust kui ka oma koristajaid.

Kuna majas toimub pidevalt üritusi ning sageli tuleb tööd teha ebatraditsioonilistel kellaaegadel ja nädalavahetustel, oli puhastusettevõtetega raske kokkuleppele jõuda. Tarka Maja haldav kompetentsikeskus võttis pool aastat tagasi tööle kaks koristajat ning nüüd plaanib linn nad alaliselt palgale võtta, sest töö kvaliteet olevat märkimisväärselt paranenud.

Koristajate brutokuupalgaks määratakse 733 eurot ja 92 senti. Palga suurus tekitas volikogu liikmetes küsimusi ning haridustöötajate seast kõlas nurinat, et võrreldes koolides-lasteaedades makstavate palkadega tundub summa suur.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles