Kossuliiga karikavõistlustel algavad veerandfinaalid

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Lääne-Virumaa Kossuliiga.
Lääne-Virumaa Kossuliiga. Foto: Erakogu

​Lääne-Virumaa Kossuliiga karikavõistlustel selgus kaheksa veerandfinalisti. Lisaks kuuele meistriliiga meeskonnale püsivad endiselt konkurentsis möödunud hooajal esiliigas võidu võtnud SK KNT ja ainult karikavõistlustel osalev Võsu meeskond. Karikasarja tabeli ülemisest poolest asuvad poolfinaliste selgitama RLV Massive – Simuna Spordiklubi ning teises paaris Kadrina Karud ja Võsu. RLV Massive ja Simuna SK peavad oma esimese kohtumise homme, 4. novembril kell 19 Simuna spordihoones.

Kadrina Karud ja Võsu on vastamisi 11. novembril algusega kell 20.30 Võsu spordihoones ja 12. novembril kella 17st Kadrina spordikeskuses.

Tabeli alumisest poolest ­astuvad ühes paaris väljakule 1. jalaväebrigaadi (1. JVBR) meeskond ning Lääne-Virumaa Kossuliiga uustulnuk Virumaa Pallimängude Kool. Selle paari võitja saab poolfinaalis vastaseks esiliiga valitseva meistri SK KNT ja meistriliiga kevadise parima meeskonna Väike-Maarja Päästekooli vastasseisu võitja.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles