Gümnaasiumi pallipoisid võitlesid hõbedale

Virumaa Teataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Medaliga pärjatud Rakvere gümnaasiumi tiimi juhendas õpetaja Jaan Malmberg. Mitu noormeest on spordikoolis Märt Raami õpilased.
Medaliga pärjatud Rakvere gümnaasiumi tiimi juhendas õpetaja Jaan Malmberg. Mitu noormeest on spordikoolis Märt Raami õpilased. Foto: Eesti Koolispordi Liit

Eesti Koolispordi Liidu 6.–9. klassi poiste korvpallimeistrivõistluste nädala algul toimunud finaalturniiril Vinni spordihoones saavutas Rakvere gümnaasiumi tiim teise koha.

Kehalise kasvatuse õpetaja Jaan Malmbergi juhendamisel teenisid hõbedase medali Hendrik Johann Kerm, Andreas Poolen, Jürnas Vigolainen, Nikita Komarov, Kristjan Kroos, Janari Alavere, Kaspar Räästas ja Dmitri Šavtsov.

Õpetaja Märt Raami tüüritud Rakvere põhikooli ja reaalgümnaasiumi võistkonnad hõivasid vastavalt viienda ja kuuenda tabelirea. Kõikidele võistkondadele andsid kaalu spordikooli korvpalliõpilased.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles