Köögivõlur unistab lihtsast toidust (1)

Merly Raudla
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pliidi ääres toimetamine sobib hästi soojalembesele inimesele. Temperamentsed kokad, kuumad road ning tulised ahjud-pliidid kergitavad toatemperatuuri isegi kuni 50 kraadini. Rahulikumal päeval on köögis siiski jahedam.
Pliidi ääres toimetamine sobib hästi soojalembesele inimesele. Temperamentsed kokad, kuumad road ning tulised ahjud-pliidid kergitavad toatemperatuuri isegi kuni 50 kraadini. Rahulikumal päeval on köögis siiski jahedam. Foto: Marianne Loorents

Idüllilise Vihula mõisakompleksi südames, häärberis, käib päevast päeva vilgas sagimine. Restorani peakokk Lauri Tomingas lubas siinkirjutajal kööki astuda ja kokaametit proovida.

Peakokk Lauri Tomingas veedab suurema osa ööpäevast töö juures. Ametile pühendunud mehele ei ole 14tunnised tööpäevad midagi eriskummalist.

Enne põlle ettesidumist suundusime keldrisse juurikajahile. Tagasi köögis, usaldati mulle võimas relv – kokanuga. Jaapani toodang, poolkäsitööna valminud. Enamik kokkadest kasutavat köögis toimetades täiesti isiklikku abimeest.

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles