Ugala teater toob Rakverre verise krimikomöödia

Virumaa Teataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Krimikomöödias teevad uhked rollid Adeele Sepp (vasakult), Aarne Soro ja Luule Komissarov.
Krimikomöödias teevad uhked rollid Adeele Sepp (vasakult), Aarne Soro ja Luule Komissarov. Foto: Ugala teater

Kolmapäeval, 16. novembril hõljub Rakvere teatris siidkleitide kohal püssirohusuits, sest Rakveres on Ugala teater ja suure saali lavale jõuab ajastutruu krimikomöödia “Mäng on alanud”. See lavastus on tõeliseks maiuspalaks kõigile Hercule Poirot’ ja Sherlock Holmesi lugude austajatele, kes saavad teatrisse tulles nautida 1930ndate hõngu ja atmosfääri.

Roger Moore, John Cleese, Vassili Livanov, Robert Downey jr, Benedict Cumberbatch – kõik nad on kehastanud Sherlock Holmesi. Nüüd on käes Aarne Soro kord.

Näidendi sündmustik rullub lahti luksuslikus maahäärberis, mille omanik on kuulus näitleja, Sherlock Holmesi kehastaja William Gillette (Aarne Soro). Pühadeks on ta endale ja oma emale Marthale (Luule Komissarov) külla kutsunud teatraalidest sõbrad. Kogunenud seltskond aga ei aima, et võõrustaja kutsel on oma tagamõte. Nimelt on Sherlock Holmesina tuntud William otsustanud ka päris elus detektiivi rolli asuda, et omal käel välja selgitada ühe hiljutise tulistamise tagamaad. Nii saavad pahaaimamatud külalised ühtäkki teada, et kõik majja kogunenud on kahtlusalused, ning peagi hakkavad pealtnäha soojad sõbralikud suhted võtma hoopis tumedamaid värve ja loosse tuleb verine pööre.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles