Kodukokad saavad küpsetised laadal letile laduda

Virumaa Teataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Sõmeru keskusehoones toimub hüwa käsitöö ja söögikraami laat. Foto on illustreeriv.
Sõmeru keskusehoones toimub hüwa käsitöö ja söögikraami laat. Foto on illustreeriv. Foto: Peeter Langovits

10. detsembril on Sõmeru keskusehoones esimene tuleval aastal toimuva maaelufestivali eelüritus –  hüwa käsitöö ja söögikraami laat. Ettevõtmise eestvedaja Maia Simkin märkis, et maaelufestivalil on seekord rõhk kohalikul toidul ning seepärast on ka eelüritus keskendunud eelkõige toidule ja käsitööle.

Kauplema on oodatud ka kodukokad-küpsetajad oma hoidiste ja küpsetistega ning samuti on võimalik võistelda küpsetiste konkursil. Laadalt saab osta kaasa head-paremat sokkidest sealihani, vaadata valla taidlejate esinemist, kuulata raamatukogus meeleolukontserte ja puhata jalga kohvikus. Valla noortekeskustes on töötoad, kus midagi jõuluks meisterdada, üles pannakse jõulukaardinäitus valla töötajate kogudest.

“Sissepääs laadale on tasuta ja ka kohamaksu ei pea müüjad maksma, küll aga annetama midagi väikest ja armast heategevusloteriisse, kus iga loos võidab,” märkis Maia Simkin.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles