Pomerantsi asendaja Virumaa Muuseumides pole veel selge

Virumaa Teataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Marko Pomerantsi asendaja Virumaa Muuseumides pole veel selge. Fotol Marko Pomerants ja Virumaa Muuseumide juhataja Ants Leemets.
Marko Pomerantsi asendaja Virumaa Muuseumides pole veel selge. Fotol Marko Pomerants ja Virumaa Muuseumide juhataja Ants Leemets. Foto: Arvet Mägi

Valitsuse remondi üheks pintslitõmbeks oli reformierakonda kuuluvate poliitikute tagasikutsumine riigifirmade nõukogudest, aga hammasrataste vahele jäi ka mitu poliitilist koostööpartnerit.

Nii kutsus sotside leeri kuuluv kultuuriminister Indrek Saar sihtasutuse Virumaa Muuseumid nõukogust tagasi IRLi kuuluva keskkonnaministri Marko Pomerantsi. Kes viieliikmelises nõukogus teda asendama hakkab, pole Saare sõnul veel selge.

Indrek Saar kommenteeris, et valitsus jõudis eelmisel nädalal arusaamani, et riigikogu liikmete kuulumine nõukogudesse on põhiseadusvastane, sest nende määramine praegusel kujul läheb vastuollu võimude lahususe põhimõttega.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles