Mis meelitaks välisturisti pealinnast kaugemale?

Kristi Ehrlich
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Paneeldiskussioonis võtsid sõna Tarmo Mutso (vasakult), Eesti Maaturismi MTÜ tegevjuht Raili Mengel, Ly Kaups ja SA Põhja-Eesti Turism nõukogu esimees, Kadrina vallavolikogu esimees Jaanus Reisner. Vestlust juhtis Urmas Vaino.
Paneeldiskussioonis võtsid sõna Tarmo Mutso (vasakult), Eesti Maaturismi MTÜ tegevjuht Raili Mengel, Ly Kaups ja SA Põhja-Eesti Turism nõukogu esimees, Kadrina vallavolikogu esimees Jaanus Reisner. Vestlust juhtis Urmas Vaino. Foto: Kaire Kullik

Välisturist jõuab küll Tallinna vanalinna, kuid mitte kaugemale. Ometi on Eestil külalistele väga palju pakkuda, kui vaid suudaks ahvatleda teda Tallinnast välja suurele teele.

Kuidas seda teha, selle üle arutleti neljapäeval Kadrina rahvamajas Põhja-Eesti turismikonverentsil “Kiirteelt kõrvale – avasta väikeste kohtade võlu!”.

EASi turismiarenduskeskuse direktor Tarmo Mutso märkis, et Põhja-Eesti asub regionaalselt heas kohas – Tallinnale lähedal. Ja selle asemel et minna turisti tooma Saksamaalt, Soomest või Peterburist, tasuks teha koostööd hoopis Tallinnaga, kuhu turist ise tuleb.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles