Isadepäeva valu ja nukruse pool

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Lasteaiad ja koolidki teevad aina enam nii, et isadepäeva pidu on kogu pere pidu. Neljapäeval Rakvere Rohuaia lasteaias lähtuti just sellest ja nii olidki vahvatest mehistest ametitest osa saamas lisaks isadele ja emadele ka õed-vennad, vanaisad ja-emad.
Lasteaiad ja koolidki teevad aina enam nii, et isadepäeva pidu on kogu pere pidu. Neljapäeval Rakvere Rohuaia lasteaias lähtuti just sellest ja nii olidki vahvatest mehistest ametitest osa saamas lisaks isadele ja emadele ka õed-vennad, vanaisad ja-emad. Foto: Marianne Loorents

Isadepäeva eel pidid lasteaialapsed joonistama pildi, kuidas nad isaga sporti teevad. Laps, kelle isa on ammu maha jätnud, joonistas hoopis koera. Ema peitis pisaraid patja. 

Kuidas tähistada isadepäeva meie purunenud elude maailmas nii, et see kellelegi haiget ei teeks?

Üksi nelja last kasvatava ema meelest ei ole isadepäeva tähistamine häiriv. Laste lahus elav isa käib isadepäevapeol ning lapsed joonistavad temast pilte. “Ma ei saa ju keelata, et ära joonista,” leiab ta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles