Tarva korvpallimehed pildusid Palmses sädemeid

Merly Raudla
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tarva peatreener Andres Sõber (punases) tõi mehed Palmse Metall OÜsse uue ametiga tutvuma. Kui võite tulema ei hakka, on töökoht olemas.
Tarva peatreener Andres Sõber (punases) tõi mehed Palmse Metall OÜsse uue ametiga tutvuma. Kui võite tulema ei hakka, on töökoht olemas. Foto: Marianne Loorents

Eile tähistas korvpalliklubi Rakvere Tarvas kolmeaastase koostöölepingu allkirjastamist Palmse Metall OÜga. Seda tehti Baltimaade moodsaima keevitusroboti avamisega.

Samal ajal kui korvpallurid moodsat robotit uudistasid, ütles BC Rakvere Tarvas mänedžer Madis Šumanov, et klubi leidis vägeva toetaja. “Tulime nende uue masinavärgi pildistamisele. Kuna meeskonnas on palju kohalikke mehi, loodame kohalike ettevõtjate panusele. Praegu on kohalikke mehi tunnustatud. Loodame, et meilt tuleb tasemel poisse. Tore, et meisse usutakse,” kõneles Šumanov.

Palmsesse keevitusroboti avamisele saabusid hoopis meeskonna vanad kalad. Noored korvpallurid nõudsid koolipingis tarkust taga.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles