Porkuni rahvas protestis küsitluse korralduse pärast (2)

Eva Klaas
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tamsalu vallavolikogu esimehel Toomas Uudebergil (vasakul) ja vallavanemal Riho Tellil ning Tapa vallavolikogu aseesimehel Aivi Mustal ja vallavanemal Alari Kirdil tuli emotsionaalseks kujunenud rahvakoosolekul vastata paljudele küsimustele.
Tamsalu vallavolikogu esimehel Toomas Uudebergil (vasakul) ja vallavanemal Riho Tellil ning Tapa vallavolikogu aseesimehel Aivi Mustal ja vallavanemal Alari Kirdil tuli emotsionaalseks kujunenud rahvakoosolekul vastata paljudele küsimustele. Foto: Meelis Meilbaum

Kolmes Tamsalu valla külas – Porkunis, Assamallas ja Loksal – korraldatakse küsitlus, et uurida, kas elanikud pooldavad nende külade jäämist Tamsalu valla koosseisu.

Küsitlus tehakse posti teel. Küsitluslehed on saadetud inimestele koju ning neid oodatakse täidetult vallavalitsusse 25. novembriks. Küsitluse korraldamise põhjuseks on elanike taotlus, et selgitataks välja, kas piirkonna inimesed soovivad liituda Tapa või hoopis Väike-Maarja vallaga.

Tamsalu vald peab ühinemisläbirääkimisi Tapaga, ning nagu kõik teisedki Tamsalu valla elanikud, nii on Porkuni, Assamalla ja Loksa rahvas oodatud osalema ka üldises rahvaküsitluses, kus saab öelda oma arvamuse, kas ollakse nõus Tapa ja Tamsalu ühinemisega või mitte.

Kommentaarid (2)
Copy
Tagasi üles