Raamatukogu kui rõõmupõhine pusle

Inna Grünfeldt
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kadrina valla raamatukogus on lugeja igale küsimusele valmis vastust leidma Aino Kaljo (vasakult ülevalt), Ly Pajussaar, Eha Tingas , Tiiu Kaare, Ene Heide ja Gerda Ansi.
Kadrina valla raamatukogus on lugeja igale küsimusele valmis vastust leidma Aino Kaljo (vasakult ülevalt), Ly Pajussaar, Eha Tingas , Tiiu Kaare, Ene Heide ja Gerda Ansi. Foto: 6 x erakogu, shutterstock, montaaž

Mil moel saab raamatukogust mõnus raamatute kodu, kus kohata kirjanikke, vaadata filme, kurta muresid ja saada head nõu? Usalduse ja üksmeelega, teab Kadrina valla raamatukogu naiskond.

Kadrina valla raamatukogu kohta ütlevad lugejad, et seal on hea aura ja positiivne energia. Statistika väidab, et tegu on Lääne-Virumaa suurima maaraamatukoguga nii lugejate arvult, külastatavuselt kui ka laenutuste poolest.

Kui palju vastatakse päringutele, ei oska raamatukogu naiskond täpselt öelda, sest pisemaid asju ei tule meelde kirja panna. Suuremaid päringuid koguneb aastas 300. Edukalt toimib koduteenindus.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles