Helsingis toimuva mardilaada peateema on Virumaa

Virumaa Teataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Eeloleval nädalavahetusel, 19.–20. novembril toimub Helsingis suurim Eestit tutvustav üritus mardilaat, mis sel aastal keskendub Virumaale.

Lääne-Viru maavanem Marko Tormi sõnul on see harukordne võimalus tutvustada oma maakonda kui tõeliselt suurt kultuurikantsi, tuua esile juba tuntud kaubamärke ja uusi turismi­atraktsioone, näidata meie käsitööliste ja toiduainetööstuse parimaid saavutusi. “Iga kild, mis sellisel moel õnnestub naabriteni viia, kukub loodetavasti viljakasse pinnasesse ja sellest on abi kogu maakonna teenindussektorile,” märkis Lääne-Viru maavanem Marko Torm.

Koostöös EASiga toimub Eesti suursaatkonnas reedel Virumaa-teemaline äri- ja turismiseminar. Lääne-Viru maavanem Marko Torm tutvustab Lääne-Virumaad kui naabruses asuvat toredat piirkonda nii ettevõtluseks kui ka puhkuseks. Ida-Viru maavanem Andres Noormägi räägib mereturismi võimalustest Soome lahel.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles