Ülle Lichtfeldtile kingiti Ellen Grünfeldti ehted

Virumaa Teataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ülle Lichtfeldt avastab ehtekarbi sisu koos Eili Neuhausiga.
Ülle Lichtfeldt avastab ehtekarbi sisu koos Eili Neuhausiga. Foto: Kristo Kruusman

Kui lõppes “Kaasavaratu” viimane etendus Rakvere teatris, sai näitlejanna Ülle Lichtfeldt tähendusliku ja erilise kingituse: Rakvere teatri kunagise näitlejanna Ellen Grünfeldti sugulased kinkisid Ülle Lichtfeldtile tema ehted: kaelakee ja kõrvarõngad.

“Ühele näitlejannale on see nii suur au, et võtab tummaks. Klomp tuleb kurku ...” ütles Ülle Lichtfeldt. “Olen siin teatris 20 aastat olnud ja ehkki pole Ellen Grünfeldti laval näinud, tuleb tema nimi esimesena meelde, kui küsitakse teatri endisi näitlejaid. Pean teda Liina Reimani vääriliseks. Nii on ...” lausus näitlejanna.

Ülle Lichtfeldti sõnul puudutas kingitus teda nii väga, et isegi päev pärast sündmust oli sellest raske rääkida. “Teater on ju nii kaduv kunst, aga nende ehete kaudu tekib aegade side. Selline tunnustus on mulle tohutult oluline. Mõistan, et minust on saanud küps näitleja,” arutles ta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles