Fotod: Tapa valla juubelihõngulised muusikapäevad kujunesid rahvarohkeks

Eva Klaas
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Neljapäevast laupäevani toimusid kümnendad Tapa valla muusikapäevad, kus astusid üles pillimängijad, lauljad ja tantsijad, pisikestest põnnidest täiskasvanuteni välja.

Muusikapäevad lõppesid Lehtse kultuurimajas täiskasvanute kollektiivide kontserdiga.

Esinesid Lehtse Kammerkoor, Tapa Linna Orkester, tantsurühmad Mõisapiigad ja Tulised Tuulutajad ning võimlemisrühm Jäneda Naised. Samuti astusid üles Tapa muusika- ja kunstikooli õpetajate ansambel, segakoor Leetar, Tapa Valla Mandoliiniorkester, kus mängib ka lapsi ning Tapa muusika- ja kunstikooli õpetaja Aleksandr Bondareff koos õpilase Nadežda Tšuvpiloviga.

Lõpulaulu "Laulu jõud" (sõnad Tapal elav luuletusi ja laulutekste kirjutav Kairi Kroon, viis Urmas Lattikas) solist oli Mart Kroon ning klaveril saatis kontsertmeister Urmas Lattikas. Seda esitasid ühiselt Lehtse kammerkoor ja segakoor Leetar.

Lehtse kultuurimaja saal oli kontserdi ajal rahvast täis.

Publikut jagus ka eelmisel kahel päeval toimunud laste- ja noortekollektiivide kontserditele, mis toimusid Lehtses ja Tapal.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles