Rakvere teater tähistas kadripäeva publikumänguga

Virumaa Teataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Rakvere Teater.
Rakvere Teater. Foto: Meelis Meilbaum

Rakvere teater esitas kadripäeva eel oma Facebooki lehel kolm päevakohast küsimust, millele õigesti vastajaid ootasid kutsed etendustele.

Küsiti, millega kadrisandid katsid nägu, kui maski polnud käepärast, miks lõid nad vitsakimbuga pererahvast ja mida tegid nad peale laulmise ukse taga. Vastuseid kogunes kadripäeva keskpäevaks teatri kassasse 15.

“Esimese korra kohta on see tubli tulemus,” märkis Rakvere teatri kassapidaja Daisy Kull. Ta lisas, et inimesed tunnevad tavasid päris hästi ega pidanud paljuks näha natuke vaeva, et leida vastus ka veidi keerulisemale küsimusele. Õigesti vastanud said valida kadripäeva paiku etenduvate tükkide “Sina maga, mina pesen nõud”, “Somnambuul” ja “8 armastavat naist” vahel, kuhu said nad kutse kahele. Lisaks piletitele üllatati vastajaid muinasjutuplaadi ja helkuriga. “Mõned kasutasid võimalust teatrisse tulla, mõned ütlesid, et on neid lavastusi juba näinud, aga üllatuse üle olid kõik rõõmsad,” ütles Daisy Kull.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles