Riigihalduse minister Mihhail Korb on visiidil Ida-Virumaal

Anu Viita-Neuhaus
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Riigihalduse minister Mihhail Korb.
Riigihalduse minister Mihhail Korb. Foto: Mihkel Maripuu

Riigihalduse minister Mihhail Korb on teisipäeval oma esimesel töövisiidil ning külastab Ida-Virumaad.

Kohtumisel omavalitsuste esindajatega on kõne all riigi ja omavalitsuste vaheline koostöö ning haldusreform.

„Soovin riiki ja kohalikke omavalitsusi omavahel rohkem siduda ning anda piirkonnale ja omavalitsustele rohkem õigusi, ülesandeid aga ka ressursse. Võimalus töökohti luua ja tuua piirkonda elu on suures osas kohaliku elu juhtide teha,“ ütles minister Mihhail Korb. „Haldusreformiga on vaja edasi minna praeguse plaani järgi. See vajab selgelt sisuga täitmist ja asume seda innukalt tegema,“ lisas Korb.

Visiidil Ida-Virumaale tutvub riigihalduse minister piirkonna oludega, täpsemalt tööhõive, ettevõtlustingimuste ning haldusreformi arengutega.

Minister kohtub Ida-Viru maavanema Andres Noormägiga, Jõhvi vallavanema Eduard Eastiga ning volikogu esimehe Teet Enokiga. Pärast lõunat on kohtumine Toila vallavanema Tiit Kuusmikuga ning vallavolikogu esimehe Roland Peetsiga. Toimub ka kohtumine Narva-Jõesuu linnapea Maksim Iljini ning volikogu esimehe Raivo Murdiga, Vaivara vallavanema Veikko Luhalaidi ning volikogu esimehe Heiki Lutsuga. Päeva lõpetab kohtumine Lüganuse vallavanema Viktor Rauamiga.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles