“Äge lehterkukeseen”, “Ahjuõunamoos”, “Krehvtine mango tomativannis”, “Vale-passion’i maius”, “Schwarzwald purgis”, “Antoonovkad ingveri ja sidrunheinaga”, “Hõbearu kemüüse”, “Marineeritud kukeseened rosinatega”, “Võileivaseen”. Need on mõned näited purgisiltidelt pärit nimedest, mis andsid aimu Paabu konkursile toodud hoidiste sisust. Kuidas on need aga valmistatud?
Tellijale
Noppeid Paabu retseptivaramust
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Hoidistekonkursi parimaks seenehoidiseks tunnistas žürii mahedas marinaadis kuuseriisikad, mis oli korjanud ja purki pannud Riina Runnel.