Pöörane rohelistest munakarpidest taaskasutuskuusk nõudis koostööd

Anu Viita-Neuhaus
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Taaskasutusmaterjalist munakarbikuuse tegemisele olid eelmisel kolmapäeval kaasatud kõik suured ja väikesed rohuaialased. Lapsed kogusid ja värvisid munakarpe, õpetajad andsid viimase lihvi.
Taaskasutusmaterjalist munakarbikuuse tegemisele olid eelmisel kolmapäeval kaasatud kõik suured ja väikesed rohuaialased. Lapsed kogusid ja värvisid munakarpe, õpetajad andsid viimase lihvi. Foto: Meelis Meilbaum

Kui sind ei kutsuta keskväljaku imede imet tegema, siis tuleb leida muu võimalus. Kui kuulen, et Rakvere Rohuaia lasteaias ehitatakse kuuske munakarpidest, mõtlen endamisi, et veel parem. 

Lasteaia töötajad on mängulised ja ehk on nad valmis minusuguse näputöökauge oma teose ligi laskma. Igatahes orgunnin end tagasihoidliku märkusega, et hoian ohutusse kaugusesse ega riku midagi ära, appi peent puud tegema.

Selle kummalise ja pisut armsalt totaka kuuse valmistamine sai alguse juba varem. Laps saabus ühel päeval koju ja teatas, et on vaja munakarpe. Suuremas koguses. Muna hommikul, lõunal ja õhtul – loomulikult, mõtlesin endamisi. Õnneks aitas kaastöötaja hädast välja ja laps vedas mitu hommikut lasteaeda tühje munakarpe. Nii palju, et mul oli tunne – äkki teeme rühma rekordi.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles