Oleg Grossi veerandsajaaastane firma sai uhke lendava tööriista

Aarne Mäe
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eile tutvustas suurettevõtja Oleg Gross oma sõpradele ja tuttavatele Lepna tootmishoonete juurde rajatud angaaris hiljuti ostetud helikopterit.
Eile tutvustas suurettevõtja Oleg Gross oma sõpradele ja tuttavatele Lepna tootmishoonete juurde rajatud angaaris hiljuti ostetud helikopterit. Foto: Meelis Meilbaum

Suurettevõtja Oleg Gross esitles eile firma uut liikumisvahendit, milleks on isegi Skandinaavias ainulaadne kolm miljonit eurot maksnud helikopter.

Gross rõhutas, et tegemist ei ole tema isikliku mänguasjaga, vaid 25aastaseks saanud firma OG Elektra olulise ja spetsialistide hinnangul üliturvalise töövahendiga. “Endale oleks võinud võtta ka väikese Robinsoni, kuid siin on mul tööl kallid kolleegid, kellega lennata, ja seda tuleb teha turvaliselt,” rääkis ettevõtte juht oma seitsmekohalisest Eurocopter EC 130st, mida peetakse turvaliseks, kiireks, mugavaks ja vastupidavaks.

Seda marki helikoptereid Eestis ega Soomes rohkem pole ning isegi Rootsis on neid vaid paar tükki. “Väga korralik lennuriist, mõned lisad on veel vaja peale panna,” märkis Gross.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles