Lennuki eakad tahavad tasuta sõidu õigust kasutada

Andres Pulver
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eelmise aasta lõpuni said Lennuki piirkonna eakad Rakvere linna piires tasuta sõita Rakvere-Kunda bussiga.
Eelmise aasta lõpuni said Lennuki piirkonna eakad Rakvere linna piires tasuta sõita Rakvere-Kunda bussiga. Foto: Marianne Loorents

Rakvere linnas on vanematel kui 70aastastel õigus sõita bussiga tasuta, kuid Lennuki tänava piirkonna vanurid on ebasoodsamas olukorras, sest raudtee taha sõitev linnaliini number 2 buss liigub vaid mõned korrad päevas.

Kuni selle aasta alguseni said eakad Rakvere linna piires tasuta sõita Rakvere–Kunda bussiga, kuid tänavu sellist võimalust neile enam ei pakuta.

Lääne-Viru maavalitsuse ühistranspordi vanemspetsialist Martin Keskküla rääkis, et varasematel aastatel on tõepoolest liinil nr 15 Rakverest kell 12, 13, 14, 15 ja Kundast kell 9, 13, 14, 15 väljuvates bussides saanud Rakvere linnaliini kuupileti omanikud Rakvere bussijaama ja Lihakombinaadi vahelistes peatustes tasuta sõita, sest linnaliini nr 2 buss, mis seda piirkonda teenindab, sõidab harva.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles