Aivar Surva ilmutas debüütalbumi “Jinn EP”

Virumaa Teataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pilt on illustratiivne.
Pilt on illustratiivne. Foto: maskalin/shutterstock

Heliloojal ja muusikul Aivar Surval ilmus progressiivse muusika sugemetega debüütalbum. Plaadi viis instrumentaalpala jutustavad džässilikus võtmes tervikliku loo enese ja maailma mõistmisest.

““Jinn” on lugu sellest, kuidas meis kõigis tekib vahel soov näha nähtamatut, piiluda kardina taha ja saada tundma maailma maagilisemat poolt. Loo peategelane asub otsima müütilist Jinni, kes võimaldab rännakut ühest olendist, olekust, tundmusest teise. Oma rännaku lõpus jääb aga peategelast vaevama küsimus, kas Jinn on üldse olemas. Võibolla on tegu võitluse ja manipulatsioonidega vaid ta enda sees,” rääkis noor helilooja plaadi sisu avades.

Kõik lood albumil on kirjutanud ja produtseerinud Aivar Surva. Lisaks on helilooja ise sisse mänginud peaaegu kõik instrumendid. Lugudele annavad sumeduse Indrek Mällo basskitarril ja Tanel Kadalipp kontrabassil. “Jinn EP” ilmus elektrooniliselt Spotify’s ja iTunesis ning on olemas ka füüsilisel kujul CD-plaadina.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles