Traktorgrill ja mängumaja tõid Kodu & Aia tunnustuse

Virumaa Teataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Konkursi Kodu Kauniks raames anti aia eripreemia Lääne-Virumaal Haljala vallas elavale perekond Kõuele.
Konkursi Kodu Kauniks raames anti aia eripreemia Lääne-Virumaal Haljala vallas elavale perekond Kõuele. Foto: Erakogu

Ajakirja Kodu & Aed korraldatava konkursi Kodu Kauniks raames anti aia eripreemia Lääne-Virumaal Haljala vallas elavale perekond Kõuele. Aarne ja Krista Kõue aias väärivad žürii hinnangul lisaks põnevale taimevalikule äramärkimist erakordselt läbimõeldud ja mitmekülgsed aiarajatised. 

Krista Kõue rääkis, et konkursil osalema ärgitas neid tütar ja nõnda laste mängumaja ja traktorgrill konkursile ka esitati. “Kui komisjon tuli kohale, siis avastas, et meil on ka kaunis kollektsioonaed. Ma ise sellele ei mõelnud, kollektsioonaed on vaid viis aastat vana,” kõneles Krista Kõue. 

Üksi aias toimetav perenaine peab end hobiaednikuks. Inspiratsiooni ammutab ta aiareisidelt. “Kui mulle midagi aiareisidel väga meeldib, siis hangin selle ka oma aeda. Territoorium on meil suur ning istutan taimi rühmadena: okaspuud, hostad, astilbed, floksid,” rääkis Krista Kõue.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles