Politsei asub Tapa Grossi poe ümber toimuvat arutama

BNS
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tapal asuva Grossi poe juurde on politsei saanud nii palju väljakutseid, et nüüd hakkab politsei ühes Tapa vallavalitsusega probleemile lahendust otsima.
Tapal asuva Grossi poe juurde on politsei saanud nii palju väljakutseid, et nüüd hakkab politsei ühes Tapa vallavalitsusega probleemile lahendust otsima. Foto: Meelis Meilbaum / Virumaa Teataja

Rakvere politseijaoskond kutsub kokku ümarlaua, et leida lahendus Tapal Jaama tänava Grossi poe ümber kogunevate noortekampadega seotud intsidentide küsimuses.

Pikema perioodi jooksul on politseile tulnud kaubanduskeskusega seotud mitmeid väljakutseid, probleemiks on noortekampadega seotud intsidendid, näiteks teenindajate ning poekülastajate häirimine.

Ajakirjanduse andmetel segavad Tapal Grossi kaubanduskeskuses ning selle ees aega veetvad noortekambad ja elu hammasrataste vahele jäänud inimesed kohalikke, lärmates, risustades ümbrust, tülitades möödujaid ning püüdes kauplusest varastada.

Politsei tegi ettepaneku kokku saada Tapa vallavalitsuses 20. detsembril. Ümarlauale ootavad korravalvurid nii Tapa vallavalitsuse kui AS-i OG Elektra esindajaid.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles