Rakvere juurtega e-pood Loverte.com ostis äri Iludus.ee

Virumaa Teataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

​Rakveres 2009. aastal rajatud parfürmeeriat ja kosmeetikat müüv e-pood Loverte.com ostis teise Eesti e-poe, mis kannab nime Iludus.ee. Loverte.com e-poe omaniku ja äri arendava Joost Level OÜ tegevjuhi Ivo Joosti sõnul on kaupluse Iludus.ee ostmine osa ettevõtte laiemast strateegiast eesmärgiga oma turupositsiooni veelgi tugevdada. 

“Oleme esimene e-pood Eestis, kes alustas toodete müüki jaekaubandusest oluliselt madalamate hindadega. Tänu heale koostööle kohalike maaletoojate ja Euroopa turustajatega oleme tõusnud turuliidriks, kel on üle 160 000 rahuloleva kliendi,” ütles Ivo Joost.

“Oleme tänavu palju panustanud oma e-poe keskkonna kasutusmugavusse ning tooteportfelli täiendamisse,” lisas Ivo Joost. 2017. aastal plaanib ettevõte kolida oma Rakveres asuva lao äsja valminud lattu Viimsis. Rakverre jääb veel Laada tänaval asuv esinduspood.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles