Maavalitsus tunnustab sportlikumat peret ja spordialgatust

Eva Klaas
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Rakveres avati mullu veebruaris Eesti esimene multifunktsionaalne rulluisulint "Skill". See tegu valiti aasta spordialgatuseks.
Rakveres avati mullu veebruaris Eesti esimene multifunktsionaalne rulluisulint "Skill". See tegu valiti aasta spordialgatuseks. Foto: Ain Liiva

Väärtustamaks terveid ja sportlikke eluviise, kuulutab Lääne-Viru maavalitsus välja konkursi maakonna kõige sportlikuma perekonna ja spordialgatuse tunnustamiseks.

Sportlikuma perekonna väljaselgitamisel läheb arvesse mõlema või ühe lapsevanema ning kuni 18aastaste laste sportlik tegevus sportlastena, kohaliku spordielu edendajana, nt sportlike ettevõtmiste algatajana, korraldajana, spordiobjektide (nt suusarajad, pallimänguväljakud, uisuväljakud jne) rajajana.

Lisaks soovib maavanem spordinõukogu ettepanekul tunnustada ka neid inimesi või kollektiive, kes on toonud maakonda 2016. aastal spordi valdkonnas uut (näiteks uus liikumine, sündmus, spordiala, ehitis).

Kandidaate võivad esitada kõik juriidilised ja füüsilised isikud. Esildises tuleb teha ülevaade kandidaadi sportlikust tegevusest ja panusest ülevaade lähiaastatel, tuua näiteid 2016. aastal eriti silmapaistnud sündmustest.

Ettepanekud tunnustamiseks ootab Lääne-Viru maavalitsus 20. detsembriks e-kirjaga aadressil aivi.must@laane-viru.maavalitsus.ee.

Eelmisel aastal valis Lääne-Viru maavalitsus maakonna spordinõukogu ettepanekul aasta spordialgatuseks rulluisulindi Skill ja sportlikumaks perekonnaks perekond Rummo Kadrinast. Tänavune sportlikum pere ja spordialgatus kuulutatakse välja 10. jaanuaril maakonna sportlaste ja sporditegelaste austamisõhtul.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles