Martin Repinski kolm nõunikku lahkuvad ametist koos temaga

BNS
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Lisaks Martin Repinskile lahkuvad ametist ka tema nõunikud.
Lisaks Martin Repinskile lahkuvad ametist ka tema nõunikud. Foto: Mihkel Maripuu / Postimees

Maaeluminister Martin Repinskiga koos lahkuvad ametist ka tema kolm nõunikku ning ära jäävad Repinski osalusel toimuma pidanud Eesti Euroopa Liidu  eesistumisega seotud kohtumised.

Keskerakondlasest Repinski lahkub ametist uue ministri ametisse nimetamisega ja koos temaga lahkuvad ametist ka nõunikud Tõnis Riisk, Juhan Särgava ja Karin Sepp, ütles kolmapäeval maaeluministeeriumi pressiesindaja. Nõunik Anatoli Ambrozi lahkus ametist 5. novembril.

Hoolimata Repinski ametist lahkumisest toimub suurem osa kohtumisi, nagu algselt planeeritud. "Ära jäävad näiteks kohtumine valitsemisala asutuste juhtidega ja Eesti EL nõukogu eesistumise ettevalmistamisega seotud kohtumised," lisas ta.

Kaks nädalat maaeluministri ametis olnud Martin Repinski teatas teisipäeval, et astub ametist tagasi, põhjendades enda otsust sooviga tuua Jüri Ratase juhitud valitsus "tule alt" välja. Repinski sattus juba esimesel ametisoleku päeval terava meediakriitika alla seoses temale kuuluvas kitsefarmis olnud väidetavate rikkumistega.

Ratas ütles teisipäeva õhtul, et tegeleb uue ministri leidmisega selle nädala lõpus või järgmisel nädalal. Seega jääb Repinski ametisse uue ministri nimetamiseni.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles