Erik Rüütel tuli Rootsist tagasi meisterlikkuse medaliga

Virumaa Teataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eesti maastikukujunduse meeskond (vasakult): juhendaja Priit Trahv, võistlejad Mairold Mänd ja Erik Rüütel, juhendaja ja ekspert Raili Laas.
Eesti maastikukujunduse meeskond (vasakult): juhendaja Priit Trahv, võistlejad Mairold Mänd ja Erik Rüütel, juhendaja ja ekspert Raili Laas. Foto: Innove

Rägavere vallast Ulvist pärit Erik Rüütel tuli Räpina aianduskooli õpilasena Rootsis Göteborgis peetud Euroopa kutsemeistrivõistlustelt EuroSkills tagasi meisterlikkuse medali ja viienda kohaga maastikuehituse erialal. “Minu teada oleme Eestis esimesed, kes maastikuehituses meisterlikkuse medali saanud,” täpsustas Erik Rüütel.

“Ise jäime tööga rahule, sest suutsime saavutada kõige projektilähedasema tulemuse, kohaga küll nii rahule ei jäänud,” rääkis Erik Rüütel, kes võistles koos paarilise Mairold Männiga. Ühtlasi said noormehed meisterlikkuse medali, sest kogusid 600-st võimalikust punktist 512.

Maastikuehituses võttis mõõtu 11 kaheliikmelist tiimi, kellel oli ülesanne teha 18 tunni jooksul maastikukujundus, kusjuures projekt oli kõigil ühesugune. “Igaks etapiks olid ette nähtud teatud tunnid, ning kui nendega hakkama ei saanud, jäi asi lihtsalt pooleli,” kõneles Erik Rüütel.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles