Virumaa Teataja kuulutas tänavuseks pressisõbraks Roman Kusma

Virumaa Teataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Roman Kusma (esiplaanil) on alati pressile kättesaadav ning valmis erinevatel teemadel arvamust avaldama.
Roman Kusma (esiplaanil) on alati pressile kättesaadav ning valmis erinevatel teemadel arvamust avaldama. Foto: Meelis Meilbaum

Virumaa Teataja ajakirjanikud nimetasid tänavuseks pressisõbraks ideedest pakatava ärimehe ja linnavoliniku Roman Kusma, kes on alati pressile kättesaadav, avaldab arvamust ning vahendab oma lennukaid ideid, mis artiklitele ainest annavad.

Aqva spaa juht Roman Kusma ei ütle reeglina kommentaaridest ära ning vajadusel helistab tagasi ja täpsustab, ta on valmis ka ise sulge haarama. Rakveres silmapaistva ettevõtja ja tippjuhi näol on tegemist kohaliku ajalehe olulise infoallikaga.

“Pressisõpra valides oleme lähtunud sellest, kui kättesaadav ja avatud inimene on. Kui ametnikud justkui on kohustatud ajakirjanduse ja seeläbi avalikkusega suhtlema, siis eraettevõtjatelt seda nõuda ei saaks,” ütles Virumaa Teataja peatoimetaja Aarne Mäe, tuues Kusma eeskujuks nendele ärimeestele, kes ei kipu meediaga väga agaralt suhtlema.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles