Korvpallipoisid käisid Lätis medalite järel

Virumaa Teataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Vaido Rego.
Vaido Rego. Foto: Arvet Mägi

Lätis Jelgavas toimunud Eesti, Soome, Läti ühise korvpallisarja esimesel etapil võitis U19 vanuseklassis Virumaa pallimängude kooli meeskond esikoha. Rakvere spordikooli U16 noormehed tulid teiseks ja U14 poisid jäid viiendaks.

“Turniiriga jäin rahule, poisid olid tublid. Saime seekord kokku päris huvitava koosseisu, kus oli mängijaid mitmest klubist,” rääkis tiimide Virumaa PK, BC Tarvas/Rakvere SK ja Kadrina Karud mängijaist moodustatud võiduka meeskonna treener Vaido Rego. 

“Loodan, et ka poisid jäid rahule ja said vajalikke kogemusi. Kõik mängud olid väga võitluslikud, välja arvatud ehk viimane kohtumine Panevėžisega, kelle mäng kolmanda veerandaja lõpus lagunes. Kõige tasavägisem mäng oli võõrustaja Jelgavaga, kelle treeneriks on muide Valga/Valka endine treener Varis Krūmiņš,” lausus treener ja lisas, et neile oli veidi harjumatu, et kohtunikud lubasid kohati väga jõulist mängu.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles