Muutlikud ilmad teevad talvise teehoolduse keeruliseks

Eva Klaas
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
​Varajane novembris maha sadanud lumi suurtes omavalitsustes üllatusena ei tulnud ja teede talihooldusega sai kohe alustada.
​Varajane novembris maha sadanud lumi suurtes omavalitsustes üllatusena ei tulnud ja teede talihooldusega sai kohe alustada. Foto: Marko Saarm / Sakala

​Varajane novembris maha sadanud lumi suurtes omavalitsustes üllatusena ei tulnud ja teede talihooldusega sai kohe alustada, küll teevad vallajuhtidele muret muutlikud ilmad, mis rikuvad teid ning kergendavad rahakotti.

“Ootamatult talv just ei tulnud, lumelükkajatega olid lepingud olemas ning teenuseosutajatel oli võimalik kohe töödega alustada,” ütles Tapa vallavanem Alari Kirt. Siiski on olnud olukordi, kus lumelükkamine võinuks olla kiirem või kvaliteetsem.

Kirt rääkis, et tänavune november tõi kaasa tavapärasest suuremaid kulutusi. “Eks see, et lumi nii vara maha tuli, on juba iseenesest erilisem, aga seda oli ka üsna rohkelt,” ütles Tapa vallavanem.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles