Uhtna kandi koduaiad kaunistavad kalendrit

Virumaa Teataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Mitme foto autor, pikaajaline maakondliku kauni kodu konkursi žürii liige Tõnu Joab äsja trükist tulnud Uhtna kandi koduaedade kalendriga.
Mitme foto autor, pikaajaline maakondliku kauni kodu konkursi žürii liige Tõnu Joab äsja trükist tulnud Uhtna kandi koduaedade kalendriga. Foto: Sirje Rebane

Kui Sõmeru vald andis mullu välja kalendri Ubja piirkonna kaunite koduaedade fotodega, siis tänavu jõudsid kalendrisse 32 Uhtna erilist aeda. Värskelt trükist tulnud kalendrit esitleti eelmisel nädalal koduses õhkkonnas Uhtna kooli saalis, kus meeleolu aitas luua Uhtna naiskoori esinemine.

Sõmeru valla keskkonnaspetsialist Maia Simkin täpsustas, et kalendrisse mahtus kauneid fotonäiteid vaid poolest Uhtna piirkonnast, ja avaldas lootust, et järgmisel aastal on võimalik anda välja kalender teise poole kaunitest koduaedadest.

“Mind üllatasid mitmed aiad oma liigirikkuse poolest, oli aedu, kus rohkesti skulptuure, aga oli ka üks väga tore metsaaiaga kodu, kus ponid ringi liikusid,” tõi Simkin näiteks. “Kolm kodu neist esitame järgmisel aastal valla poolt ka kauni kodu konkursile.”

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles