Jõulupuu vii tuppa just selline, nagu meeldib

Katrin Uuspõld
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Riho Vaimel annab hea meelega jõulupuu ostjale nõu, kui puu valik peaks segadusse ajama - lõpuks saab igaühe jaoks see “õige” leitud.
Riho Vaimel annab hea meelega jõulupuu ostjale nõu, kui puu valik peaks segadusse ajama - lõpuks saab igaühe jaoks see “õige” leitud. Foto: Marianne Loorents

Kas viia koju jõulupuuks hõbekuusk, serbia kuusk või harilik kuusk? Või maksta pisut rohkem ja osta hoopis nulg?

Rakvere Põhjakeskuse juures Artistoni müügiplatsil pakub kuuski ja nulge Riho Vaimel. “Kolmekuningapäevani peaksid need kõik vastu pidama,” lubab Vaimel, kes jõulupuid inimestele müünud kuus aastat ja on vaat et valmis välja andma “Kuuseostja välimääraja”.

Ta ütleb, et on suur vahe, kas kaubelda kuuskedega Tallinnas või Rakveres. Nimelt on virulaste seas rohkem neid, kes tulevad, uurivad, küsivad nõu ja alles siis otsustavad, milline puu nende koju sobib – pealinna inimesed olevat rohkem suhtumisega “anna üks kuusk”.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles