JELD-WEN pani töötajad kuulutustele

Anu Viita-Neuhaus
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
JELD-WEN pani töötajad kuulutustele.
JELD-WEN pani töötajad kuulutustele. Foto: 2 x JELD-WEN

Rakvere suurim tööandja JELD-WEN on otsustanud uusi töötajaid värvata oma personali kaasabil. Kaubanduskeskustes on üleval plakatid, kus eri vanuses ja rahvusest mehed-naised kutsuvad tehasesse tööle.

Katrin Lall, kes on JELD-WEN-is töötanud kaks aastat, rääkis, et tema oli nõus reklaamis osalema sellepärast, et talle tema töökoht meeldib. “Töö on vaheldusrikas. Mul on väga hea tööandja, meil on konkurentsivõimeline töötasu koos arenguvõimalustega,” ütles Katrin Lall.

Head palka nimetas ka Maire Meder, kes lisas väärtusena toredad töökaaslased. “Saan kolleegidega hästi läbi, aeg-ajalt tuleb küll hõõrumist, aga see läheb üle. Meie korrusel on juhid väga inimlikud ja toredad. Meeldib ka see, et siin on võimalik karjääriredelil vaikselt üles ronida, isegi kui pole kõrgharidust. Peamine on näidata, et mõistus on peas ja saad asjast aru,” rääkis Maire Meder.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles