Uus ettevõte kompab käsitöö piire

Liina Laks
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Piret Võlli (vasakul) ja Hede Alapert veavad üheskoos Tapal käsitöö- ja restaureerimiskeskust, mis on mõlemal naisel esimene päris enda rajatud ettevõte. Tulevikus loodavad nad tegevust laiendada ning kujundada endisest puutöökojast mõnus kooskäimiskoht.
Piret Võlli (vasakul) ja Hede Alapert veavad üheskoos Tapal käsitöö- ja restaureerimiskeskust, mis on mõlemal naisel esimene päris enda rajatud ettevõte. Tulevikus loodavad nad tegevust laiendada ning kujundada endisest puutöökojast mõnus kooskäimiskoht. Foto: Meelis Meilbaum

Suve lõpus avas Tapa servas uksed käsitöö ja restaureerimisega tegelev ettevõte  NLK Seimur, omanikud peavad aga juba selle laiendamisplaane.

Piret Võlli ja Hede Alapert olid mõelnud oma firma loomisele juba pikka aega. Tänavu suvel tundsid mõlemad, et nüüd on aeg küps. Kui põlised tapalased ruume otsima hakkasid, siis tabas neid esiotsa üllatus. “Ega Tapal sobivaid kohti eriti pole, me päris Cyprocit ei tahtnud, aga rahakott pani ka piirid peale,” sõnas Hede Alapert.

Siis jõuti majja, kus oli varem olnud puidutöökoja kontor. Nüüd avaneb käsitöökoja akendest vaade vanale õunaaiale. “Kevadel saame osa tegevusi ka õues teha,” ütles Piret Võlli.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles