Vallad premeerivad jõulude puhul ametnikke

Eva Klaas
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Mitu omavalitsust teeb töötajatele sümboolse jõulukingi.
Mitu omavalitsust teeb töötajatele sümboolse jõulukingi. Foto: Arvo Meeks / Lõuna-Eesti Postimees

Mitu Lääne-Virumaa omavalitsust maksab ametnikele ja teistele töötajatele aastalõpupreemiat, kuid enamasti on tegemist sümboolse summaga. Vihula ja Haljala vallavanem saavad tulemustasu poole kuupalga ulatuses.

Haljala volikogu otsustas vallavanem Leo Aadlit premeerida eduka projektiaasta eest poole kuupalga suuruse summa ehk 879 euroga. Haljala volikogu esimees Margus Punane ütles, et sellise ettepaneku tegi volikogu kultuuri-hariduskomisjon. “Kaalumisel olid variandid, kas seda üldse teha, maksta preemiat kuupalga ulatuses või siis osaliselt. Volikogus leidis nappi toetust eelnõu, mille alusel maksti 50% kuupalga ulatuses,” edastas Punane.

Leo Aadel kõneles, et sel aastal rahastas EAS Haljala–Veltsi–Tõrremäe kergliiklustee projekti koostöös Rakvere vallaga. Lisaks rahastas KIK Tammispea piirkonna vee- ja kanalisatsioonitorustiku rekonstrueerimist. Toetusraha suurus eri projektide puhul oli üle poole miljoni euro.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles