Tapal põhjustas joobes juht nelja kannatanuga liiklusõnnetuse

Virumaa Teataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Liiklusõnnetus Tapal.
Liiklusõnnetus Tapal. Foto: Politsei

Täna varahommikul kella 2.35 ajal kaotas Tapal Hommiku puiesteel juhitavuse kaubik, mida juhtis 21-aastane naine. Auto sõitis teelt välja ning paiskus külili.

21-aastase naise juhitud Mercedes-Benz kaotas raudteeülesõidul juhitavuse ning paiskus külili. Õnnetuses said vigastada lisaks juhile autos viibinud 20-aastane kõrvalistuja ja kaubiku tagaruumis viibinud kaks 20-aastast neiut. Juhil ja kõrvalistujal olid kinnitatud turvavööd. Kaubiku tagaruumis puudusid istmed ning kahe kaasreisija turvavööd ei olnud kinnitatud. Kaubiku juhil tuvastati väärteoks kvalifitseeruv joove.

Kõik neli kannatanut toimetati kergemate vigastustega haiglasse. Ida prefektuuri operatiivjuht Tarvo Kruubi sõnul on tegemist kahetsusväärse juhtumiga, mille põhjustas noorte hooletus. „Kaks kaasreisijat viibisid kaubiku tagaruumis, kus puuduvad istmed ja turvavarustus. Lisaks oli tagaruumis suur hulk erinevaid esemeid, mis õnnetuse hetkel ruumis vabalt liikusid,“ lisas Kruup.

“Pühadeeelne aeg on täis pidustusi ja koosviibimisi. Tuletan kõigile meelde, et pärast alkoholi tarvitamist on rooli istumine lubamatu. Vaid nii saame kindlad olla, et jõuame ohutult koju ning veedame jõulud pere keskel,“ sõnas Kruup.

Politsei alustas õnnetuse täpsemate asjaolude väljaselgitamiseks väärteomenetlust.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles